Skip to main content

Upplev Mallorcas fantastisk restaurang- och uteliv

Efter en dag med padel är det dags för en välförtjänt After Padel. Calvia och Palmanova är kända för att sina omtyckta barer och tropiska Beach Clubs. Ät en god måltid på spansk restaurang och njut av det lokala köket eller svalka dig med en uppfriskande drink framför det azurblåa vattnet på en lyxig Beach Club. Kvällstid erbjuds ett attraktivt uteliv med barer och nattklubbar av högsta klass.

Välkända restauranger

Restaurangutbudet på destinationen är enormt och det erbjuds någonting för alla. Från enklare lunchrestauranger till exklusiva Dinner Clubs. Det erbjuds även ett härligt urval av vegetariska och hälsoinspirerade restauranger i anslutning till padelanläggningen. I Calvia finner ni bland annat välkända restauranger som Bondi Beach, La Bodega och Absolut Poké som serverar mat av högsta klass till förmånliga priser för Grand Padels resenärer. Nedan listar vi några utvalda restauranger och klubbar som är väl värda ett besök under din semester.

Nikki Beach Mallorca

Grand Padel rekommenderar varmt ett besök på omtalade Nikki Beach Mallorca. Här erbjuds en enastående och lyxig atmosfär i strandnära läge. På Nikki Beach erbjuds både mat och dryck av ytterst klass. Vill du luta dig tillbaka och känna solens värmande strålar mot din hud erbjuds det härliga bali-beds och solstolar. Nikki Beach Mallorca arrangerar även välkända White Partys och exklusiva event som definitivt är värda att besöka.

Bondi Beach Mallorca

Denna eleganta restaurang serverar läcker medelhavsmat och exklusiva drinkar. Beläget mitt på strandpromenaden är denna idylliska plats perfekt för alla tillfällen oavsett tid på dygnet. Bondi Beach är kända för sina grillade kötträtter och smakrika paellor. Njut av fantastiska drinkar, välsmakande mat och panoramautsikt över stranden i goda vänners lag.

Ocean Beach Club Mallorca

Denna exklusiva Beach Club stoltserar med destinationens kanske bästa läge precis intill stranden. På Oceans Beach Club erbjuds en livlig och härlig atmosfär. Varje dag spelas stämningshöjande musik från kl. 11:00 fram till småtimmarna. Här kan du slå dig ner i en inbjudande bali bed och njuta av fantastisk utsikt, goda drinkar och utsökt mat. På Ocean Beach Club har du nära till allt. Känner du inte för att gå ned och ta ett dopp i havet erbjuds en trevlig pool med tillhörande poolbar. 

BCM Planet Dance

Nyrenoverad nattklubb i världsklass. BCM är Mallorcas största nattklubb och har de senaste åren röstats fram till en av de bästa klubbarna i världen av det prestigefyllda magasinet DJ MAG.

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross