Skip to main content

Våra anläggningar

Grand Padel har ett nära samarbete med flera av öns nyaste och fräschaste padelanläggningar. Vi ställer höga krav på anläggningarna för att ge dig som resenär bästa möjliga upplevelse. Det som är gemensamt för våra anläggningar är standarden på banorna, kringliggande faciliteter och avståndet till våra hotell.

Costa Calvia Padel Club

Costa Calvia Padel Club är Grand Padels huvudanläggning på Mallorca. På anläggningen erbjuds en härlig och inspirerande miljö med perfekta väderförhållande vilket skapar bästa möjliga förutsättningar för en lyckad padelresa. På Costa Calvia Padel Club finns 7 dubbelbanor av yttersta klass med det senaste underlaget, Mondo konstgräs.

Mer än bara padel

På anläggningen finner ni även en lekplats samt en fotbollsplan som är perfekt om du reser tillsammans med barn. På Costa Calvia Padel Club finns även en inbjudande bar/cafeteria som serverar härliga och svalkande förfriskningar till förmånliga priser. I anslutning till anläggningen finns restauranger, matvarubutiker, gym och intressanta butiker.

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross