Skip to main content
GRAND PADEL

Våra padelresor

Sveriges ledande arrangör av padelresor

Vår ambition är att du ska få en riktigt härlig upplevelse av padel, boende och nöjen på din padelresa till Mallorca. Spanien stoltserar med ett av Europas bästa klimat, sommar som vinter, god mat och fantastiska padelbanor vilket gör Spanien och Mallorca till ett utmärkt val för din padelresa!

Grand Padel är det bekväma valet som inkluderar allt du behöver för en lyckad padelresa. Vi inkluderar flyg, transfer, boende på hotell, padelspel och diverse kringarrangemang.

Vad ingår i resan?

  • Direktflyg tur/retur
  • Incheckat bagage 20 kg och handbagage
  • Hotell – Noga utvalda med närhet till padelanläggningen
  • Transfer från flygplatsen till hotell tur/retur
  • Nivåanpassad padelturnering
  • Instruktörer – Coachning av meriterade instruktörer
  • 2-3 padeltimmar varje dag
  • Trygghetspaketet – Ombokningsskydd och pandemiskydd ingår

Våra anläggningar

Grand Padel har ett nära samarbete med flera av öns nyaste och fräschaste padelanläggningar. Vi ställer höga krav på anläggningarna för att ge dig som resenär bästa möjliga upplevelse. Det som är gemensamt för våra anläggningar är standarden på banorna, kringliggande faciliteter och avståndet till våra hotell.
Läs mer>

Spela padel på Mallorca

Grand Padels mål är att du skall få en riktigt härlig upplevelse av padel, boende och nöjen på din padelresa till Mallorca. Spanien stoltserar med ett av Europas bästa klimat, sommar som vinter, god mat och fantastiska padelbanor vilket gör Spanien och Mallorca till ett utmärkt val för din padelresa!
Läs mer>

För alla nivåer

Grand Padel erbjuder kurser för alla, oavsett nivå och erfarenheter av padel. Under veckans introduktionspass delas utövare in i jämna grupper för att få en så hög kvalitet som möjligt på din träning.
Läs mer>

Instruktörer

Grand Padels instruktörer är välutbildade och har lång erfarenhet av padel på hög nivå. När du reser med Grand Padel ingår flera timmars träning med instruktörer vilket är roligt och utvecklande. Våra instruktörer kommer hjälpa dig med att ta ditt spel till en högre nivå.
Läs mer>

Bli en bättre padelspelare

Utöver dina pass med padelinstruktör har du under hela din vistelse tillgång till bana och utrustning. Gott om tid att nöta detaljer i ditt spel!

Träffa nya vänner

Du är aldrig ensam om att resa ensam med Grand Padel. En Grand Padel-resa är en social upplevelse där du träffar nya människor från hela världen. Grand Padel arrangerar utöver turnering och spel också en uppskattad After Padel på destinationens populäraste barer och restauranger. Slå dig ner på en skön bar eller resturang tillsammans med dina nyfunna vänner och njut av välsmakande mat och svalkande drinkar.

Noga utvalda hotell

Grand Padel har noga valt ut destinationens bästa hotell för att ge dig som resenär en skön semester. Vi vet hur viktigt det är att kunna koppla av och må bra på sin resa. På Grand Padels noga utvalda hotell ges du alla förutsättningar för en fantastisk semester – oavsett om du vill träna, sola eller njuta av fantastisk service.
Läs mer>

Allt ingår

Grand Padel är det bekväma valet som inkluderar allt du behöver för en lyckad padelresa. Vi inkluderar flyg, transfer, boende på hotell, padelspel och diverse kringarrangemang. Grand Padel ger dig också möjligheten att låna racket och bollar anpassade efter din nivå.
Läs mer>

Upplev Mallorca

Upplev den underbara och populära medelhavsön Mallorca och träna padel på fina utomhusbanor i ett soligt och skönt klimat. Passa på att utforska öns magiska bar- och restaurangutbud, besök huvudstaden Palma De Mallorca eller utforska någon av öns 219 katalogiserade stränder.
Läs mer>
icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross