Skip to main content

Upplev Mallorca

Upplev den underbara och populära medelhavsön Mallorca och träna padel på fina utomhusbanor i ett soligt och skönt klimat. Här ges möjligheten att utveckla ert spel tillsammans med duktiga och erfarna instruktörer på en av öns finaste och populäraste padelanläggningar, Costa Calvia Padel Club.

Mallorca som destination erbjuder mer än bara fantastisk padel. Passa på att utforska öns magiska restaurangutbud, besök huvudstaden Palma De Mallorca, utforska någon av öns 219 katalogiserade stränder eller koppla av på hotellet och njut av det härliga vädret. Mallorca erbjuder någonting för alla vilket är anledningen till att ön år efter år toppar listorna för de populäraste och mest bokade resmålen.

Spela padel på Mallorca

Vår ambition är att du ska få en riktigt härlig upplevelse av padel, boende och nöjen på din padelresa till Mallorca. Spanien stoltserar med ett av Europas bästa klimat, sommar som vinter, god mat och fantastiska padelbanor vilket gör Spanien och Mallorca till ett utmärkt val för din padelresa!
Läs mer >

Väder på Mallorca

Mallorca stoltserar med ett fantastisk medelhavsklimat året om. Under sommarmånaderna är det som varmast med en genomsnittlig temperatur på hela 29°. Vår och höst erbjuder svenskt högsommarväder med varma dagar och svalare nätter. Mallorca har mycket att erbjuda utöver sol och bad vilket gör att är många väljer att resa hit under vinterhalvåret också.

Läs mer >

U P P L E V   M A L L O R C A

Palma

Endast 15 minuter från Calvia finner ni Mallorcas populära och älskvärda huvudstad, Palma de Mallorca. Staden är sedan flera år tillbaka ett av Europas mest välbesökta resmål.

Klassiska Palma är en ständigt återkommande destination bland shoppingglada och soltörstande svenskar. Här kan du strosa runt bland vackra byggnader, vida affärsgator, smala gränder, enorma varuhus och mängder med små boutiquer.

I Palma finner man allt från internationella och lyxiga designmärken, välkända kedjor till små unika boutiquer i den välkända gamla stan.

I hjärtat av Palma finner du även öns kanske största och mest ikoniska byggnad, Catedral de Mallorca, mest känd som La Seu. I närheten av Katedralen finner du även Palmas fantastiska hamn där lyxbåtarna ligger på rad. Längs hamnpromenaden finns det flertalet restauranger och caféer där man kan slå sig ner, vila benen och njuta av den vackra utsikten.

Det exklusiva kroglivet i Palma har ett brett utbud och det finns mycket att se och uppleva.

Det är inte för inte som Palma kallas ett Barcelona i miniatyr!

After Padel

Efter en dag med padel är det dags för en välförtjänt After Padel. Calvia och Palmanova är kända för att sina omtyckta barer och tropiska Beach Clubs. Ät en god måltid på spansk restaurang och njut av det lokala köket eller svalka dig med en uppfriskande drink framför det azurblåa vattnet på en lyxig Beach Club. Kvällstid erbjuds ett attraktivt uteliv med barer och nattklubbar av högsta klass.

Läs mer >

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross