Skip to main content

Varmt välkommen till Grand Padel!

Grand Padel är Sveriges ledande arrangör av padelresor. Vi väljer noggrant ut alla våra hotell och flyger med välrenommerade flygbolag för din trygghet. Vi ger dig de bästa förutsättningarna för en lyckad resa!

Grand Padels motto: Njut, lev och upplev!

Njut av en fantastisk semester med sol, bad och padelspel. Lev i nuet och ta till vara på det goda som semester har att erbjuda. Upplev en fantastisk destination med allt som den har att erbjuda. Spela padel bland palmer, njut av god mat och dryck på vår after padel i en exotisk och härlig atmosfär. Koppla av på något av våra moderna och exklusiva hotell.

Vår grundvärdering: Följ inte strömmen – led den!

Grand padel utgår från att aldrig följa strömmen – utan att leda den. Detta är en anledning till att Grand Padel idag är Sveriges ledande arrangör av padelresor. Genom intern kreativt och diversifiering har vi skapat ett nytt koncept där vi tagit semester- och padelupplevelsen till en ny nivå. Våra resor är så mycket mer än bara flyg och hotell. Det är turneringar, instruktörer, aktiviteter, events och upplevelser med en stor gemenskap.

Om Grand Padel

Grand Padel är en svensk researrangör, Att vi är en svensk researrangör innebär trygghet för resenären, både inför resa och under resans genomförande.

Grand Padel är en del av resekoncernen Scandinavian Travel Group AB. Koncernen har lång erfarenhet av nöjes, grupp och specialresor.

Grand padel skapades utifrån initiativ från padelentusiaster inom företaget från medarbetare som bott och spelat padel på Mallorca under flera år. Efter lång planering, intern kreativitet och många padeltimmar senare skapades det nya resekonceptet Grand Padel. Idéen kommer från glädjen av att spela padel i värmen bland palmerna. Genom att kombinera padel med sol, bad, upplevelser med goda vänner tar vi padelupplevelsen till en ny nivå. Det handlar inte om vilken padelnivå du är på utan vi riktar oss till alla som gillar padel där träning och turneringar är nivåanpassade.

Alla våra resor är paketresor där vi inkluderar flyg, hotell, transfer, padelspel, turneringar, träningspass med instruktörer, event och upplevelser. Målet att du inte ska behöva planera din resa utan enbart boka luta dig tillbaka.

Mission

Grand Padel ska som researrangör distribuera ett förstklassigt reseupplägg och alltid vara fysiskt närvarande på varje resedestination för att på ett professionellt sätt upprätthålla resornas kvalitet. Genom jämställdhet, diversifiering och respekt för sina anställda ska Grand Padel stimulera intern kreativitet inom företaget för att därigenom ideligen utveckla sin tjänst och alltid ligga i framkant för att leverera den bästa utlandsvistelsen med inriktning mot padel.

Vision

Grand Padel ska utvecklas och bli den mest framgångsrika och största researrangören i norra Europa som inriktar sig mot padel intresserade för att ge en förstklassig och överlägsen padel upplevelse.

Medlem i Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen

Att vara medlem i Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen är en kvalitetsstämpel och ger trygghet för dig som resenär. Alla medlemmar behöver ställa resegarantier, kunna uppvisa goda ekonomiska förhållanden följa SRF och branschens riktlinjer.

Statlig resegaranti

Grand Padel innehar statlig resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Detta skyddar dig som resenär mot eventuell konkurs. Med resegarantin är resenären garanterad full återbetalning vid oförutsedda händelser eller eventuell konkurs. Det betyder att du kan känna dig trygg att åka med oss på Grand Padel.

Högsta kreditvärdighet

Koncernen har många framgångsrika år bakom sig vilket bidragit till att har högsta möjliga kreditvärdighet hos UC vilket är UC GULD.

Läs mer här>

Varför Grand Padel

För alla nivåer

Grand Padel erbjuder kurser för alla, oavsett nivå och erfarenheter av padel. Under veckans introduktionspass delas utövare in i jämna grupper för att få en så hög kvalitet som möjligt på din träning.
Läs mer>

Instruktörer

Grand Padels instruktörer är välutbildade och har lång erfarenhet av padel på hög nivå. När du reser med Grand Padel ingår flera timmars träning med instruktörer vilket är roligt och utvecklande. Våra instruktörer kommer hjälpa dig med att ta ditt spel till en högre nivå.
Läs mer>

Bli en bättre padelspelare

Utöver dina pass med padelinstruktör har du under hela din vistelse tillgång till bana och utrustning. Gott om tid att nöta detaljer i ditt spel!

Träffa nya vänner

Du är aldrig ensam om att resa ensam med Grand Padel. En Grand Padel-resa är en social upplevelse där du träffar nya människor från hela världen. Grand Padel arrangerar utöver turnering och spel också en uppskattad After Padel på destinationens populäraste barer och restauranger. Slå dig ner på en skön bar eller resturang tillsammans med dina nyfunna vänner och njut av välsmakande mat och svalkande drinkar.

Noga utvalda hotell

Grand Padel har noga valt ut destinationens bästa hotell för att ge dig som resenär en skön semester. Vi vet hur viktigt det är att kunna koppla av och må bra på sin resa. På Grand Padels noga utvalda hotell ges du alla förutsättningar för en fantastisk semester – oavsett om du vill träna, sola eller njuta av fantastisk service.
Läs mer>

Allt ingår

Grand Padel är det bekväma valet som inkluderar allt du behöver för en lyckad padelresa. Vi inkluderar flyg, transfer, boende på hotell, padelspel och diverse kringarrangemang. Grand Padel ger dig också möjligheten att låna racket och bollar anpassade efter din nivå.
Läs mer>

Upplev Mallorca

Upplev den underbara och populära medelhavsön Mallorca och träna padel på fina utomhusbanor i ett soligt och skönt klimat. Passa på att utforska öns magiska bar- och restaurangutbud, besök huvudstaden Palma De Mallorca eller utforska någon av öns 219 katalogiserade stränder.
Läs mer>
icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross