Skip to main content

Våra Instruktörer

Grand Padels instruktörer är välutbildade och har lång erfarenhet av padel på hög nivå. När du reser med Grand Padel ingår flera timmars träning med instruktörer vilket är roligt och utvecklande. Våra instruktörer kommer hjälpa dig med att ta ditt spel till en högre nivå.

Det självklara valet

Spanien är sedan flera år tillbaka världsledande inom padel med flera spelare på topp 10-listan i världen. Detta gör att landet i folkmun kallas för padelvärldens Mekka. Intresset för padel i Spanien är enormt och växer dagligen med nya utövare och anläggningar. Detta i kombination med det fantastiska klimatet gör Spanien och Mallorca till det självklara valet för Grand Padel.

Erfarna instruktörer

Det stora intresset och framgången har man sina duktiga och framgångsrika instruktörer att tacka. Grand Padels instruktörer på Costa Calvia Padel Club är utvalda och handplockade från hela regionen för att ge dig bästa möjliga utveckling under din vistelse på Mallorca. Instruktörerna är välmeriterade med flera års erfarenhet. Oavsett vilken nivå du själv spelar på kommer du få en förstklassig hjälp att utveckla ditt spelande tillsammans med våra instruktörer.

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross