Skip to main content

Gruppresor med Grand Padel

Grand Padel har flera års erfarenhet av att arrangera olika former av gruppresor, företagsresor och konferenser. Kombination av ett stort intresse för resor samt kreativitet och lyhördhet hos våra medarbetare gör oss till specialister på att skapa roliga och spännande resor till den som vill resa i större sällskap.

Vi erbjuder någonting för alla

Grand Padels gruppresor vänder sig till er som vill kombinera padelspel utomlands med ett fantastiskt klimat och enastående upplevelser. Är ni ett företag, ett större kompisgäng eller kanske en hel klass? Hör av er till oss så återkommer vi med ett skräddarsytt erbjudande. Oavsett om ni är 2 eller 300 personer erbjuder alltid Grand Padel en fantastisk reseupplevelse med service i absolut världsklass.

 

Fyll i formuläret nedan utifrån vad ni söker så återkommer vi med en prisvärd offert utifrån era behov och önskemål.

Telefon
010-14 74 060

Öppettider: måndag-fredag 09:00-17:00

 

Mail
info@grandpadel.se eller via kontaktformulär. Vi svarar så fort vi kan, i regel inom 1 arbetsdag.

Chatt

När vi är online på chatten svarar vi på dina frågor i realtid. Längst ner i högra hörnet ser du vår status.

 

Post
Grand Padel
Olof Palmes Gata 11
111 37 Stockholm

G R U P P R E S O R

Välj din favorit

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross