Skip to main content

Nivåanpassad - vi lägger oss på din nivå

Grand Padel erbjuder nivå- och individanpassad träning och spel för nybörjare som proffs. Instruktörerna erbjuder alla, oavsett vilken nivå du spelar på en lärorik och rolig miljö för att utveckla ditt spel. Vi delar upp grupper efter nivå och arbetar aktivt för alla resenärer skall ta sig uppåt på nivå-stegen. Vi utgår från Matchi.se nivåstege som du kan se nedan.

Nivå 1

Aldrig hållit ett racket

Nivå 2

Nybörjare. Håller på att lära dig grunderna i padel.

Nivå 3

Nybörjare avancerad. Känner till grunderna i spelet men är obekväm med markslag och har problem med väggstuds.

Nivå 4

Fritidsspelare. Spelat ett tag och känner grunderna väl och kan öka tempo i spelet, men spelar inte konsekvent.

Nivå 5

Genomsnitt. Har spelat ett par år och, även om det inte någon supertalang, får du bollen över nätet för det mesta och med rimlig kraft. Serva / släpp och liknande kan fortfarande vara inkonsekvent.

Nivå 6

Genomsnittligt avancerat. Som nivå 5 men med bättre smash och specialskott. Också mer konsekvent och mer kontroll.

Nivå 7

Erfaren. Kan försvara och vända spelet mot motståndaren. Kan upprätthålla trycket på motståndaren med tunga volleys och bygga upp och slå vinnare. Förutom matcher har du antagligen börjat med specifika padelövningar.

Nivå 8

Skicklig. Du behärskar alla de tekniska och taktiska delarna av spelet. Kan läsa spelet och använda olika taktiska element beroende på motstånd. Du är förmodligen bland de bästa spelarna i din klubb och utövar padel regelbundet, troligtvis med tränare.

Nivå 9

Expert. Tillhör det absolut bästa och behärskar spelet på högsta nivå och kan spela nationella tävlingar med bra resultat.

Nivå 10

Som Fernando Belasteguín, Paquito Navarro eller någon liknande i sin storhetstid men bättre.

Erfarna instruktörer

Vi har höga krav på personal och instruktörer. När resan summeras skall personalen och våra instruktörer vara den starkast bidragande orsaken till den lyckade semestern och förhoppningsvis förbättrade padelkunskaper. Grand Padels instruktörer är noga utvalda och handplockade från hela regionen för att ge dig bästa möjliga utveckling under din vistelse på Mallorca.

Läs mer >

Våra Resor

Vår ambition är att du ska få en riktigt härlig upplevelse av padel, boende och nöjen på din padelresa till Mallorca. Spanien stoltserar med ett av Europas bästa klimat, sommar som vinter, god mat och fantastiska padelbanor vilket gör Spanien och Mallorca till ett utmärkt val för din padelresa!

Läs mer >

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross