Skip to main content
GRAND PADEL

Sveriges ledande arrangör av padelresor

Välkommen till Grand Padel

Bokningen av padelresorna 2023 öppnar inom kort

Välkommen till en ny verklighet av padel. Grand Padel tar padelupplevelsen till en ny nivå genom att kombinera resa, padel och nöje. Det handlar inte om vilken padelnivå du är på, utan vilket datum som passar er bäst. Bli coachad av proffs, delta i turnering på din nivå och upplev den underbara medelhavsön Mallorca. Njut av sol, bad, god mat och padelspel bland palmerna i enastående medelhavsmiljö. Res med vänner, kollegor eller familj och ta del av Grand Padels unika resekoncept. 

[show_form form_id=”2590″ form_top_space=”20″ form_btm_space=”20″]

Varför Grand Padel?

Spela padel på Mallorca

Vår ambition är att du ska få en riktigt härlig upplevelse av padel, boende och nöjen på din padelresa till Mallorca. Spanien stoltserar med ett av Europas bästa klimat, sommar som vinter, god mat och fantastiska padelbanor vilket gör Spanien och Mallorca till ett utmärkt val för din padelresa!
Läs mer>

Hotell Grand Padel 

After padel

Efter en dag med padel är det dags för en välförtjänt After Padel. Calvia och Palmanova är kända för att sina omtyckta barer och tropiska Beach Clubs. Ät en god måltid på spansk restaurang och njut av det lokala köket eller svalka dig med en uppfriskande drink framför det azurblåa vattnet på en lyxig Beach Club.

Läs mer> 

Trygghetspaketet ingår!

Vi vill att du skall kunna planera sommarens resa precis som vanligt. Vi har därför valt att inkludera kostnadsfritt pandemiskydd och ombokningsskydd.
Läs mer>

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross