Skip to main content

Upplev Mallorca

Upplev den underbara och populära medelhavsön Mallorca och träna padel på fina utomhusbanor i ett soligt och skönt klimat. Här ges möjligheten att utveckla ert spel tillsammans med duktiga och erfarna instruktörer på en av öns finaste och populäraste padelanläggningar, Costa Calvia Padel Club.

Mallorca som destination erbjuder mer än bara fantastisk padel. Passa på att utforska öns magiska restaurangutbud, besök huvudstaden Palma De Mallorca, utforska någon av öns 219 katalogiserade stränder eller koppla av på hotellet och njut av det härliga vädret. Mallorca erbjuder någonting för alla vilket är anledningen till att ön år efter år toppar listorna för de populäraste och mest bokade resmålen.

Moderna padelanläggningar

Grand Padel samarbetar med en av Mallorcas modernaste padelanläggningar. Vi ställer höga krav på anläggningarna för att ge dig som resenär bästa möjliga upplevelse. Det som är gemensamt för våra anläggningar är standarden på banorna, kringliggande faciliteter och avståndet till våra hotell.
Läs mer>

Erfarna instruktörer

i har höga krav på personal och instruktörer. När resan summeras skall personalen och våra instruktörer vara den starkast bidragande orsaken till den lyckade semestern och förhoppningsvis förbättrade padelkunskaper. Grand Padels instruktörer är noga utvalda och handplockade från hela regionen för att ge dig bästa möjliga utveckling under din vistelse på Mallorca.
Läs mer>

U P P L E V   M A L L O R C A

Mallorca

Mallorca som destination erbjuder mer än bara fantastisk padel. Passa på att utforska öns magiska restaurangutbud, besök huvudstaden Palma De Mallorca, utforska någon av öns 219 katalogiserade stränder eller koppla av på hotellet och njut av det härliga vädret. Mallorca erbjuder någonting för alla vilket är anledningen till att ön år efter år toppar listorna för de populäraste och mest bokade resmålen.

Läs mer>

After Padel

Efter en dag med padel är det dags för en välförtjänt After Padel. Calvia och Palmanova är kända för att sina omtyckta barer och tropiska Beach Clubs. Ät en god måltid på spansk restaurang och njut av det lokala köket eller svalka dig med en uppfriskande drink framför det azurblåa vattnet på en lyxig Beach Club. Kvällstid erbjuds ett attraktivt uteliv med barer och nattklubbar av högsta klass.
Läs mer>

Varför Grand Padel?

Grand Padel är det bekväma valet som inkluderar allt du behöver för en lyckad padelresa. Vi väljer noggrant ut våra hotell och flyger med välrenommerade flygbolag för din trygghet. Grand Padel inkluderar alltid flyg, transfer, boende på hotell, padelspel och diverse kringarrangemang. Vi har över 10 års erfarenhet av att arrangera resor till medelhavet.

Vad ingår?

  • Direktflyg tur/retur
  • Incheckat bagage 20 kg och handbagage
  • Hotell – Noga utvalda med närhet till padelanläggningen
  • Transfer från flygplatsen till hotell tur/retur
  • Nivåanpassad padelturnering
  • Instruktörer – Coachning av meriterade instruktörer
  • X antal padeltimmar varje dag
  • Trygghetspaketet – Ombokningsskydd och pandemiskydd ingår

Vad innebär trygghetspaketet?

Grand Padel vill att alla ska kunna planera sommarens resa precis som vanligt. Vi har därför valt att inkludera gratis pandemiskydd och ombokningsskydd. Läs mer om trygghetspaketet HÄR.

Hur går man tillväga om man vill boka en gruppresa för fler än 6 personer?

När du beställer en resa kan du lägga till maximalt 6 personer per bokning. Önskar ni att göra en bokning för fler än 6 personer kan ni antingen göra en gruppförfrågan här eller mejla info@grandpadel.se

Måste man spela alla timmar som ingår?

Nej, det måste man inte. Meddela gärna vår personal på destinationen om ni inte vill använda någon av timmarna.

Hur går betalningen till?

Betalningen sker i två omgångar.

Första betalningen avser anmälningsavgiften (1900 SEK) och eventuellt avbeställningsskyddet (299 SEK), den ska vara oss tillhanda senast fem dagar efter utförd bokning. Anmälningsavgiften är en del av den totala kostnaden.

Andra betalningen är det resterande beloppet och ska vara oss tillhanda senast 45 dagar innan avresa.

Efter utförd bokning går det att betala under “Mina bokningar“. Betalning sker med kort eller swish.

Avbokning?

Vid avbokning tidigare än 60 dagar innan avresa sker återbetalning av inbetalt belopp med avdrag för anmälningsavgiften och kostnaden för avbeställningsskyddet. Vid avbeställning därefter krävs avbeställningsskydd och läkarintyg för återbetalning. Vid avbokning skall beställaren meddela detta via mejl till info@grandpadel.se

När får jag mina flygbiljetter?

Flygbiljetterna skickas ut till beställaren av resan via mejl ca: 10 dagar innan avresa.

Jag är under 18 år, kan jag resa med Grand Padel ändå?

Ja, det kan du göra. Åldersgränsen är 16 år. Är du under 18 år vill vi att du tillsammans med målsman fyller i ett U18-Intyg och skickar in det till oss. Lättast är att scanna in intyget och sedan mejla det till oss på info@grandpadel.se

Läs mer och ladda ner Under 18 intyget här.

Vad innebär turistskatten på Mallorca/Calvia?

Myndigheterna på öarna Mallorca, Menorca, Ibiza och Formentera beslöt att införa en ny miljö- och hållbarhetsskatt (Eco-tax) från den 1 juli 2016. Skatten ligger säsongen 2019 på 2,20–3,30 euro/person och natt. Skatten ska betalas direkt till hotellet vid ankomst. Priset baseras på hotellstandarden. Skatten är 2,20 euro per dag för boende på 1-3-stjärniga hotell och 3,30 euro per dag för 4- och 5-stjärniga hotell.

Kan man välja att spela fler timmar än vad som ingår?

Ja, det går bra att välja till extratimmar. Detta görs smidigast på plats eller genom att mejla info@grandpadel.se efter utförd bokning.

Kan man välja vilka tider man vill spela?

Ja, det går bra. Ni kommer att ges möjlighet att skicka in era önskade tider ca: 1 vecka innan avresa.

Kan man resa kortare/längre period än det som erbjuds på hemsidan?

Ja, det går bra. Skicka in en förfrågan HÄR för en skräddarsydd resa.

Är det alltid direktflyg som ingår?

Ja, det är alltid direktflyg inkluderat i resorna.

Kan man lägga till resenärer i efterhand?

Ja, det går bra om det finns platser kvar på den aktuella resan. För att lägga till en resenär skall beställaren mejla info@grandpadel.se

Kan man byta datum?

Det går bra att omboka resan till ett annat datum. Just nu ingår ombokningsskydd (Värde 500 SEK). Det innebär att du kan omboka din resa kostnadsfritt!

Hur går betalningen till?

Du kan betala din resa via Bankgiro eller Klarna.
Betalningen sker i två omgångar.
Första betalningen avser anmälningsavgiften (1300 SEK) och eventuellt avbeställningsskyddet (299 SEK), den ska vara oss tillhanda senast sju dagar efter utförd bokning. Anmälningsavgiften är en del av den totala kostnaden.Andra betalningen är det resterande beloppet och ska vara oss tillhanda senast 45 dagar innan avresa.
Bankgiro: 5598-5527
Ange alltid ert OCR-nummer vid betalning.
Vid betalning via Klarna. Logga in på Mina bokningar och följ instruktionerna.
icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross