Skip to main content
GRAND PADEL

Padel i Stockholm

Spela padel i Stockholm

Som padelspelare i Stockholm har du goda möjligheter att utöva din sport. Det finns flera hallar att välja mellan, men var beredd på att du behöver resa en bit från centrala stan. De flesta når du dock enkelt med kollektivtrafiken och en stunds promenad. I city finns det tyvärr än så länge inga anläggningar.

I vår guide har vi listat 12 padelhallar i Stockholm där både proffs och nybörjare kan spela padel – Sveriges trendigaste motionssport. Det är bara att boka bana. Och har du inget eget racket går det nästan alltid att hyra eller låna utrustning på plats.

 1. PDL Center Frihamnen – Adress: Palermogatan 34, Frihamnen
  Är en av Europas största padelhallar med totalt 22 banor. Den mest centrala padelhallen i Stockholm. En av dem första inomhushallarna i huvudstaden. Idag har PDL hallar runt om i landet och är en av landets största kedjor inom sporten.
 2. Padel Zenter Årsta – Adress Grosshandlarvägen 7, Årsta
  Grundat av bl.a. Zlatan Ibrahimovic och är idag en av landets största bjässar inom sporten. I Stockholm hittar man deras anläggning i Årsta, ett stort utrymme med totalt 10 banor och 12 meter i takhöjd.
 3. Vinterviken Padel Aspudden – Adress: Vinterviksvägen 10, Aspudden
  Sugen på gratis padel i Stockholm? Då ska du bege dig till Vinterviken Padel i Aspudden/Gröndal. Här finns tre utomhusbanor för padeltennis intill Vintervikshallen. Gratisbanorna är inte bokningsbara, men öppna för spontanspel när du vill så länge det är ledigt
 4. Court1 Padel Club Nacka – Adress: Skarpövägen 12, Nacka
  I Nacka finner ni Court1 som innehär totalt 5 dubbelbanor och 1 singelbana. Här finner ni även ett fräscht gym med tillhörande bastu perfekt till avslutad träningspass. Om ni är student så erbjuds här även en rabatt.
 5. Padelverket – Adress:
  Varuvägen 16, Älvsjö,
  Finspångsgatan 38–40, Spånga
  Hantverkarvägen 4, 145 63 Norsborg
  Ett av Stockholms största största padelcenter vid namn Padelverket lokaliseras på 3 ställen. Ett i Älvsjö med totalt 6 banor och 6 meter i takhöjd, Dem andra 2 finner ni i Spånga och Botkyrka. I Spånga finns det 12 banor med ett massivt takhöjd på hela 14 meter. Den nyaste hallen finner ni i Botkyrka med totalt 7 banor och 10 meter i takhöjd.
  Padelverkets mål är att alla ska kunna utöva sporten, därav att alla hallar är handikappanpassade.
 6. SALK Bromma, utomhusbana – Adress: Riksbyvägen 43, Bromma
  Klubben är en av Sverige största och äldsta inom tennissporten. Givetvis så har klubben expanderats och idag erbjuder även Padel. Här finner ni en påkostad utomhusbana i hög kvalite som kan användas från maj till och med augusti
 7. Järfälla Padel Club, 8 banor – Adress: Mjölnarvägen 1, Järfälla
  Med totalt högkvalitativa 7 inomhusbanor och en utomhusbana samt en yta på ca 3000 m² utnämner Järfälla Padel Club till en av Europas största och mest moderna anläggningar. Här finner ni även ett gym och ett VIP-rum. Om ni vill svalka er med ett glas champagne, öl eller vin så finner ni det i den stora loungen på övervåningen.
 8. Good to Great, Catella Arena – Adress: Rinkebyvägen 20, Danderyd Catella Arena som är en av världens ledande anläggningar har ni även etablerat sig inom padelsporten. Här finner ni 6 inomhusbanor med ett rejält tilltaget takhöjd samt 3 utomhus banor för användning vid varmare klimat.
 9. Klövern Padelcenter – Adress: Torshamnsgatan 20C, Kista
  Klövern Padelcenter ligger i Kista och är ett modernt padelcenter med sju banor, dusch och omklädningsrum. De erbjuder kurser och privatlektioner för både vuxna och barn. Anläggningen har en lounge där du kan köpa padelutrustning, dryck och tilltugg samt gratis wifi och parkering i anslutning till anläggningen.
 10. Actionpadel – Adress: Albybergsringen 110, Haninge
  Actionpadels helt nybyggda hall ute i Hanninge ger er en maximal padelupplevelse. 6 högkvalitativa banor, roliga aktiviteter, fri parkering med laddstolpar för elbilar. Hallen drivs av solceller på taket och är byggd med största möjliga miljöhänsynen. Anläggningen beskriver sig själva som Sveriges padelsällskap.
 11. Padel Flemingsberg – Adress: Elektronvägen 4, Flemingsberg
  Bara fem minuter från Flemingsbergs pendeltågsstation hittar du Padel Flemingsberg med sex moderna inomhusbanor. Anläggningen är bokningsbar från 06 till 24 varje dag och här dessutom en av Stockholms bästa priser.

 12. Ekerö Padel – Adress: Ekerövägen 65, Ekerö
  På natursköna Ekerö finner ni Ekerö padel vars båda utomhusbanor besitter en fantastisk vy över vattnet i Mälaren precis vid Jungfrusunds Skärgårdsstad. Vill man hellre spela inomhus så finner man ytterligare 2 banor i Träkvista Idrottsplats. Ekerö Padel erbjuder bland annat abonnemang, privatlektioner, gruppkurser, seriespel, tävlingar, event och juniorläger.

Padelns historia

Padel regler

Poängräkning Padel

Padelrack

Padelskor

Padelspelare

Padelbollar

Padel i Stockholm

icon-user icon-globe icon-minusArtboard 1 icon-shaka-sign icon-couple icon-world icon-mail icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-wave icon-waves icon-facebook icon-instagram icon-youtube icon-chevron-right icon-chevron-right icon-surf-board icon-open-book icon-world icon-cross